پمپ انتقال گریس در سیستم های روانکاری مرکزی، قلب سیستم محسوب می شود. به همین جهت انتخاب پمپ انتقال گریس یکی از عوامل مهم در طراحی سیستم گریسکاری خودکار است.

کاربردهای گریس پمپ های مرکزی بسیار زیاد است به عنوان مثال کم شدن مقدار مصرفی گریس با توجه به تزریق مناسب پمپ المنت و مقسم گریس تنظیم بازه های طمانی، ارسال گریس به نقاط دور از دسترس از طریق لوله کشی درست و مناسب، در بازه های زمانی مناسب و به اندازه های دقیق گریس به طور پيوسته  تزریق می شود، کاهش هزینه به جهت کاهش هزینه های تعميرات و نگهداری

پمپ انتقال گریس

در شيوه گریسکاری با دست تجربه ثابت کرده است که معمولا چنددرصد خطای انسانی وجود دارد که سبب عدم روانکاری درست می شود. عواملی مانند خستگی اپراتور، نداشتن تمرکز در روانکاری همه قسمت های دستگاه و ...  دمای هوای نامناسب مثل گرما و سرمای شدید نيز می تواند در عدم گریسکاری درست موثر باشند. در نتيجه از سالهای گذشته شرکتهایی بزرگی مانند دلیمون، گراکو، اس کا اف لینکلن، ساموا، دروپسا و آی ال سی شروع به ساخت، طراحی و توليد پمپ های انتقال گریس نموده اند. شرکت های مطرح سازنده و عرضه کننده گریس پمپ انواع مختلفی از پمپ های انتقال گریس فشار قوی و متوسط را جهت انتقال سیالات مثل گریس و همچنين باقی مایعات عرضه می کنند.
از گریس پمپ های فشار قوی می توان در آب بند کردن در صنایع خودروسازی، کشاورزی، ماشين آلات سنگين، سازه های دریایی، سیمان، خدمات صنعتی و پليمر استفاده کرد.
کاربردهای دیگر گریس پمپ در روانکاری یاتاقان، گریسکاری قطعات ماشين آلات سبک و سنگین، گيربکس و قطعات مختلف انتقال نیرو می باشد. هچنين می توان به پر کردن محفظه اجزای اینورتر، قطعات الکتریکی مانند led سيستمهای روشنایی خودکار، سنسورها، پانلهای سویيچها و کانکتورها نيز اشاره نمود. عایق بندی کف و تزریق پليمر و البته طراحی و ساخت پنل های دیواری از دیگر کاربردهای گریس پمپ می باشد.

برای انتخاب پمپ انتقال گریس باید به موارد زیر توجه شود که بسته به نیاز و امکاناتی که در محل دارید این اطلاعات باید به کارشناسان فروش ابزار لوب داده شود:

-  سیستم محرک پمپ انتقال گریس: پمپ های انتقال گریس می توانند دارای محرک های متفاوتی باشند به عنوان مثال پمپ انتقال گریس برقی، گریس پمپ بادی بشکه ای ( گریس پمپ پنوماتیکی بشکه ای )، گریس پمپ دستی در محرک های برقی نیز باید تعیین شود که برق موجود 24 ولت است یا برق 220 ولت شهری و یا سه فاز

-  حجم مخزن پمپ انتقال گریس: پمپ های انتقال گریس برقی دارای حجم مخازن 2 تا 100 لیتری هستند که باید بسته به میزان گریس مصرفی هر یک از بیرینگ ها، مخازن کوچک یا بزرگ انتخاب شود. بعضی از گریس پمپ های برقی هم توبشکه ای هستند و مستقیما بر روی بشکه 200لیتری گریس نصب م شوند و دردسرهای انتقال گریس، آلودگی و اتمام زودرس گریس وجود ندارد. در گریس پمپ بادی بشکه ای ( پمپ تخلیه گریس پنوماتیکی بشکه ای ) هم بشکه های گریس دارای سایز 12 تا 20 کیلوگرمی، 50 کیلوگرمی و 185 کیلوگرمی هستند که بسته به نیاز نقاط روانکاری و تعداد آنها باید گریس پمپ بادی بشکه ای ( گریس پمپ پنوماتیکی بشکه ای ) مناسب انتخاب شود.

-  سنسور کنترل سطح گریس: یکی دیگر از مواردی که در انتخاب پمپ انتقال گریس به صورت انتخابی اما پرکاربرد است سنسور کنترل سطح گریس مخزن گریس پمپ است. این سنسور، در هنگام اتمام سطح گریس در مخزن گریس پمپ به سیستم کنترل آلارم می دهد. بنابراین اپراتور به راحتی متوجه اتمام گریس مخزن در مخزن گریس پمپ می شود. کارکرد گریس پمپ در حالت خالی بودن، باعث آسیب دیدن به پمپ المنت می شود. علاوه بر آن نرسیدن گریس به نقاط روانکاری باعث صدمه دیدن تجهیزات می شود.

برای مشاهده انواع پمپ انتقال گریس کلیک کنید.

ارسال نظر

عمرانی : لینکلن
17 0
شما نمایندگی برند لینکلن lincoln هستید؟
مدیریت : پاسخ
18 0
بله نماینده SKF لینکلن آلمان هستیم
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
9 / 10
از 137 کاربر
9 / 10
از 137 کاربر